Κάθετη γευστική δοκιμή Σαββατιανό vs Κάθετη γευστική δοκιμή Αγιωργίτικο
Με την είσοδο στον Χάρτη των Γεύσεων μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παράλληλες εκδηλώσεις χωρίς πρόσθετο κόστος.
Ωστόσο, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: info@wineplus.gr, info@mapofflavours.gr
Ο Παύλος Τριλυράκης DipWSET, γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1994).Τα τελευταία 25 χρόνια δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα ως πολιτικός μηχανικός και συνιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας ΤΡΙΛΥΡΑΚΗΣ Α.Ε. Το 2012 περιήλθε στη διαχείριση του ένας μικρός οικογενειακός αμπελώνας ενισχύοντας το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον του για το κρασί.Το 2014, στο πλαίσιο της αναζήτησης του στην οινική βιομηχανία, ξεκινάει τις σπουδές του στο WSPC, ολοκληρώνοντας με επιτυχία όλα τα Επίπεδα Σπουδών. Σήμερα είναι κάτοχος του WSET Diploma. Η επιτυχία του αυτή τον ώθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με τη δραστηριότητα της αντιπροσώπευσης και διανομής κρασιών, εισάγοντας κρασιά, κυρίως από το Νέο Κόσμο, παρέχοντας παράλληλα συμβουλευτικές υπηρεσίες.Η αγάπη του και η αριστεία του προς το κρασί και την εκπαίδευση συνετέλεσαν ώστε, ο Παύλος Τριλυράκης, το 2021 να ξεκινήσει να διδάσκει στον εκπαιδευτικό οργανισμό WSPC.
Δοκιμάζουμε πέντε παλαιωμένα αποστάγματα από τις συλλογές της Dorodouli Distillery και αναλύουμε τα μυστικά της ωρίμανσης σε διαφορετικά ξύλινα βαρέλια που διαμορφώνουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του αποστάγματος. Συγκρίνουμε την επίδραση του χρόνου στη δημιουργία αρωμάτων και γεύσεων, που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα της απόσταξης.