Εκδηλώσεις



@ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ

Δοκιμάζουμε τις νέες κυκλοφορίες


@WINE SCHOOL in English

Διοργάνωση: WSPC



@ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΥΣΗΣ

Οι chef του Met Hotel θα ετοιμάσουν μπροστά μας και θα μας προσφέρουν:
Spoons μαρμελάδας ντομάτας και ψητό χαλούμι στη σχάρα


@WINE SCHOOL

Διοργάνωση: Genius in Gastronomy


Διψάτε για μάθηση;
Σταθερά επενδύοντας σε ενέργειες που προάγουν τη διείσδυση στη γνώση, η Wine Plus σε συνεργασία με τις Σχολές Κρασιού WSPC και Genius in Gastronomy σας προτείνει δωρεάν, 30λεπτα σεμινάρια εισαγωγής στη γευστική δοκιμή με τίτλο «Τα βήματα της γευστικής δοκιμής».




@ΑΙΘΟΥΣΑ MARCO POLO

Διοργάνωση: Κυρ - Γιάννη


Ομιλητής: Αντώνης Κιοσέογλου, Οινολόγος, Κτήμα Κυρ Γιάννη

Γευστική δοκιμή 6 κρασιών που προέρχονται από τη Γαλλία.
Συλλέγουμε ερεθίσματα και εμπειρίες με σκοπό να “οδηγηθούμε” από τη “Σαμπάνια” στη… Νάουσα!

1. Champagne Roederer brut 2009
2. Clos Floridene Graves Blanc 2015
3. Ostertang A360P pinot gris Grand Cru 2015
4. Chateau Sociando Mallet Cru Bourgeois Exceptionel   2014   
5. Serafin Gevrey Chambertin   2011  
6. Ramnista 2015

Με την είσοδο στον Χάρτη των Γεύσεων μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παράλληλες εκδηλώσεις χωρίς πρόσθετο κόστος.
Ωστόσο, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr, info@mapofflavours.gr


Διοργάνωση: WSPC

Διψάτε για μάθηση;
Σταθερά επενδύοντας σε ενέργειες που προάγουν τη διείσδυση στη γνώση, η Wine Plus σε συνεργασία με τις Σχολές Κρασιού WSPC και Genius in Gastronomy σας προτείνει δωρεάν, 30λεπτα σεμινάρια εισαγωγής στη γευστική δοκιμή με τίτλο «Τα βήματα της γευστικής δοκιμής».


@ΑΙΘΟΥΣΑ MARCO POLO

Διοργάνωση: Cavino

Με την είσοδο στον Χάρτη των Γεύσεων μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παράλληλες εκδηλώσεις χωρίς πρόσθετο κόστος.
Ωστόσο, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr, info@mapofflavours.gr


@ΑΙΘΟΥΣΑ MARCO POLO

Διοργάνωση: Astron Chemicals


Ομιλήτρια: Barbara SCOTTI, technical marketing manager, Enartis – Esseco SRL

Στόχος της παρουσίασης είναι να συστήσει τη σειρά Zenith®, των επαναστατικών προϊόντων της Enartis που θα επιτρέψουν την αποφυγή της ψύξης για την τρυγική σταθεροποίηση τόσο  των λευκών όσο και των ερυθρών οίνων. Τα προϊόντα Zenith® αξιοποιούν την υψηλή δραστικότητα του Πολυασπαρταμικού Καλίου, (που πρόσφατα εγκρίθηκε από την Ε.Ε.), για την τρυγική σταθεροποίηση, καθώς και τη συνέργειά του με τα κολλοειδή για τη χρωματική σταθεροποίηση. Η παρουσίαση αυτή συνοψίζει τα διαθέσιμα υλικά και τις εφαρμογές τους, και παραθέτει τα αποτελέσματα και τα αναμενόμενα οφέλη για τους οινοπαραγωγούς.



Με την είσοδο στον Χάρτη των Γεύσεων μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παράλληλες εκδηλώσεις χωρίς πρόσθετο κόστος.
Ωστόσο, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr, info@mapofflavours.gr


in English

Διοργάνωση: Genius in Gastronomy


Οι chef του Met Hotel θα ετοιμάσουν μπροστά μας και θα μας προσφέρουν:
Spoons μαρμελάδας ντομάτας και ψητό χαλούμι στη σχάρα


@ΑΙΘΟΥΣΑ MARCO POLO

Διοργάνωση: Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη


Με την είσοδο στον Χάρτη των Γεύσεων μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παράλληλες εκδηλώσεις χωρίς πρόσθετο κόστος.
Ωστόσο, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr, info@mapofflavours.gr